Drömsession:

Allt börjar med en kontakt via ”kontaktsidan” där du fyller i hur du vill bli fotograferad och vilka dagar som passar dig bäst. Sen har vi en konsultationsmöte där vi antingen träffas eller så tar vi det på telefon om det passar bättre. På mötet planerar vi din fotografering och tilsammans går vi igenom olika ideer, vilken typ av kläder du ska ha med, vad du vill ha för typ av bilder och sånt och så bestämmer vi datum för din fotografering.

När det är dags för din fotografering kommer du till studion och blir ompysslad av makeupartisten, får ditt hår stylat och vi går igenom i vilken ordning vi kommer använda dina olika ombyten. Sen är det dags för själva fotograferingen där jag hjälper dig och talar om precis hur du ska göra. Du behöver inte känna att du måste vara ”bra framför kameran” för det är mitt jobb att hjälpa dig dit. Det kommer ta ungefär 4 timmar totalt inkl makeup+hår+fotografering.

Efter fotograferingen bestämmer vi en tid när du kommer tillbaka och får se dina bilder. Det är då du väljer vilka bilder du vill ha. Det finns inget köptvång, men jag kommer göra mitt bästa för att ta de vackraste bilderna du sett av digsjälv, så jag hoppas ju att du kommer vilja ha allihop!  
 

Priset för bilder ligger från 1200kr och uppåt, beroende på hur många och hur du vill ha dem levererade. De flesta spenderar runt 10.000kr på bilder men vad du spenderar är helt upp till dig.  Vi kommer gå igenom priserna mer ordentligt på ditt konsultationsmöte, där vi ser hur just du vill ha dina bilder. Betalning för de bilder du vill ha kommer ske via en faktura från Frilans Finans och den skall betalas innan du får ut dina bilder.