Min Bakgrund            

Mitt fotointresse började när jag gick en journalistutbildning där vi även läste foto. Sedan dess har jag gått flera olika kurser, en del längre, en del kortare, bland annat en helt fantastisk workshop för den världsberömda mode/porträttfotografen Lindsay Adler och flera kurser för Sue Bryce, som flera år irad blivit utsedd till "Årets Porträttfotograf" i Australien.

  


Min Vision

Ibland blir jag kontaktad och får frågan, ”kan du bara ta några enkla porträtt”. För mig som lever i en värld där bilder ska generera uppmärksamhet, bygga image, stärka självförtroende, finnas kvar till dina barnbarn och uppskattas långt efter att du gått vidare, så finns inte enkla bilder på kartan. Däremot kan jag skapa tidlösa, feminina porträtt vars värde finns kvar länge, men det är en helt annan sak.


Jag tror att det handlar om att man kanske inte ser värdet i riktigt bra bilder, man ser det som ett ”nödvändigt ont” med porträttbilder. Det är såklart enkelt för mig att säga det som arbetar med bilder, det kanske inte är lika lätt att se det när man inte blir fotad så ofta...  
Men bilder gör så otroligt mycket om man bara vill och vågar satsa lite. Framförallt bilder som är genomtänkta och handlar om dig som person.


Tror du att du inte blir bra på bilder?
Jag bevisar gärna att du har fel!

Det är inte ditt jobb att vara bra framför kameran, det är mitt jobb att hjälpa dig känna dig bekväm och hjälpa dig att få vackra foton av digsjälv. 
Mitt mål är att ta de absolut finaste porträtten du någonsin sett av digsjälv.

Kontakta mig gärna på  Kontakt-sidan om du har frågor eller om du vill ut på äventyr med mig :)


Utrustning
Här kommer en liten lista på vad jag använder för dem som är intresserade av sånt..
Canon 6D
Canon 135mm 2.0
Fujifilm X T2
Fujinon 56mm 1.2

Önskelistan:
Fujinon XF 23mm 2,0